Living Crafts Delhi red clay Living Crafts

Toevoegen aan Verlanglijst


Meer informatie

Een aantrekkelijk droomteam voor de afwas: deze decoratieve theedoeken zijn gemaakt van duurzaam biologisch katoen en worden geleverd in een voordelige dubbelverpakking - een van fijne twill en de andere met een wafelpiquéstructuur. De theedoeken voelen prettig aan en zijn bestand tegen de belasting van dagelijks gebruik en veelvuldig wassen. Met hun kleurrijke ruitjespatroon en gestreepte dessin zijn ze een echte blikvanger en zorgen ze voor een mooi kleuraccent in je keuken. Wie wil er nu niet de afwas doen?

Mens en natuur staan ​​centraal in ons handelen. Onze producten worden op een milieuvriendelijke manier vervaardigd uit duurzame materialen en onder eerlijke sociale voorwaarden.

Dit product is gecertificeerd volgens de GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS). GOTS-gecertificeerde producten bestaan ​​voor minimaal 70% uit gecertificeerde biologische vezels en zijn onderworpen aan strenge richtlijnen voor productieprocessen, materialen en additieven.

️LIVING CRAFTS is lid van de Fair Wear Foundation (FWF). Onze producten worden geproduceerd volgens de principes van de FWF, waarvan de naleving regelmatig wordt gecontroleerd.

11 andere producten in dezelfde categorie: