Living Crafts Hogan Leafs/Reef Waters Living Crafts

Toevoegen aan Verlanglijst


Meer informatie

Zeg vaarwel tegen ongemakkelijke en saaie onderbroeken - deze sportieve herenbroek geeft je een nieuw alledaags accessoire dat modern design combineert met comfort! De zachte en soepel vallende stof is gemaakt van 95% biologisch katoen met een klein aandeel elastaan ​​voor een comfortabele en stijlvolle pasvorm. Afhankelijk van het seizoen is deze aantrekkelijke broek verkrijgbaar in modieuze kleuren en designs en zorgt voor een frisse uitstraling. De fijne single jersey-stof en de aangenaam zachte naden zorgen de hele dag voor buitengewoon draagcomfort.

Mens en natuur staan ​​centraal in ons handelen. Onze producten worden op een milieuvriendelijke manier vervaardigd uit duurzame materialen en onder eerlijke sociale voorwaarden.

Dit product is gecertificeerd volgens de GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS). GOTS-gecertificeerde producten bestaan ​​voor minimaal 70% uit gecertificeerde biologische vezels en zijn onderworpen aan strenge richtlijnen voor productieprocessen, materialen en additieven.

️LIVING CRAFTS is lid van de Fair Wear Foundation (FWF). Onze producten worden geproduceerd volgens de principes van de FWF, waarvan de naleving regelmatig wordt gecontroleerd.

14 andere producten in dezelfde categorie: