Living Crafts Carl Reef Waters Living Crafts

Toevoegen aan Verlanglijst


Meer informatie

Deze comfortabele two-piece is je ongecompliceerde, betrouwbare metgezel op zwoele nachten: deze korte pyjama van fijn biologisch katoen in een single jersey-stof sluit nauw aan op je huid en laat hem ademen, met een trendy V-hals. zweet zelfs bij hogere temperaturen. De tailleband van de short is individueel verstelbaar dankzij het trekkoord met een chique, kleurcontrasterende strikband en past daardoor perfect.

Mens en natuur staan ​​centraal in ons handelen. Onze producten worden op een milieuvriendelijke manier vervaardigd uit duurzame materialen en onder eerlijke sociale voorwaarden.

Dit product is gecertificeerd volgens de GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS). GOTS-gecertificeerde producten bestaan ​​voor minimaal 70% uit gecertificeerde biologische vezels en zijn onderworpen aan strenge richtlijnen voor productieprocessen, materialen en additieven.

️LIVING CRAFTS is lid van de Fair Wear Foundation (FWF). Onze producten worden geproduceerd volgens de principes van de FWF, waarvan de naleving regelmatig wordt gecontroleerd.

8 andere producten in dezelfde categorie: