Living Crafts Kosima Offwhite Living Crafts

Living Crafts Kosima Offwhite Bekijk groter

Toevoegen aan Verlanglijst


Meer informatie

Trakteer jezelf op rustgevende, zorgeloze zomernachten in dit lichtgewicht slaapshirt voor dames, gemaakt van 100% duurzaam biologisch katoen! Dankzij de fijnste single jersey voelt het T-shirt heerlijk zacht aan in een ontspannen maar vrouwelijke snit en laat het de huid ademen met zijn korte, korte mouwen. Het bloemenpatroon op de voorkant is slim gecombineerd met pasteltinten uit onze huidige nachtkledingcollectie op de achterkant, waardoor het perfect te combineren is met andere Mix&Match-stukken.

Mens en natuur staan ​​centraal in ons handelen. Onze producten worden op een milieuvriendelijke manier vervaardigd uit duurzame materialen en onder eerlijke sociale voorwaarden.

Dit product is gecertificeerd volgens de GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS). GOTS-gecertificeerde producten bestaan ​​voor minimaal 70% uit gecertificeerde biologische vezels en zijn onderworpen aan strenge richtlijnen voor productieprocessen, materialen en additieven.

️LIVING CRAFTS is lid van de Fair Wear Foundation (FWF). Onze producten worden geproduceerd volgens de principes van de FWF, waarvan de naleving regelmatig wordt gecontroleerd.

16 andere producten in dezelfde categorie: