Living Crafts Osana Green Living Crafts

Living Crafts Osana Green Bekijk groter

Toevoegen aan Verlanglijst


Meer informatie

Laat de stress van alledag achter u en trek deze comfortabele shorty-pyjama van puur biologisch katoen aan. Je huid zal dol zijn op de delicate single jersey stof die heerlijk zacht aanvoelt. De short is ontworpen met praktische zijzakken en biedt een uitstekende pasvorm dankzij de verstelbare taille met interne strikceintuur. De comfortabele top met korte ingezette mouwen is voorzien van een gedurfd natuurlijk motief en slogan voor een vleugje humor en charme, terwijl de gestreepte short een sportieve uitstraling geeft.

Mens en natuur staan ​​centraal in ons handelen. Onze producten worden op een milieuvriendelijke manier vervaardigd uit duurzame materialen en onder eerlijke sociale voorwaarden.

Dit product is gecertificeerd volgens de GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS). GOTS-gecertificeerde producten bestaan ​​voor minimaal 70% uit gecertificeerde biologische vezels en zijn onderworpen aan strenge richtlijnen voor productieprocessen, materialen en additieven.

️LIVING CRAFTS is lid van de Fair Wear Foundation (FWF). Onze producten worden geproduceerd volgens de principes van de FWF, waarvan de naleving regelmatig wordt gecontroleerd.

16 andere producten in dezelfde categorie: