Living Crafts Frieda peridot Living Crafts

Toevoegen aan Verlanglijst


Meer informatie

Op het eerste gezicht een simpele top, maar als je hem draagt ​​een echte feel-good ervaring! Dit eenvoudige damesshirt van puur biologisch katoen streelt je lichaam in een niet te strakke, subtiel getailleerde snit en laat veel bewegingsvrijheid toe. De hoogwaardige single jersey geeft een hemels zacht, licht gevoel op de huid en maakt het T-shirt met de geribbelde ronde hals tot een duurzame, waardevolle allrounder in de zomergarderobe van milieubewuste vrouwen.

Mens en natuur staan ​​centraal in ons handelen. Onze producten worden op een milieuvriendelijke manier vervaardigd uit duurzame materialen en onder eerlijke sociale voorwaarden.

Dit product is gecertificeerd volgens de GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS). GOTS-gecertificeerde producten bestaan ​​voor minimaal 70% uit gecertificeerde biologische vezels en zijn onderworpen aan strenge richtlijnen voor productieprocessen, materialen en additieven.

️LIVING CRAFTS is lid van de FairWearFoundation (FWF). Onze producten worden geproduceerd volgens de principes van de FWF, waarvan de naleving regelmatig wordt gecontroleerd.

4 andere producten in dezelfde categorie: