Living Crafts Alexis nature is our family Living Crafts

Living Crafts Alexis green Bekijk groter

Toevoegen aan Verlanglijst


Meer informatie

Met dit aantrekkelijke 2-pack sokken in effen en gestreepte look zijn stijlbewuste vrouwen optimaal uitgerust. Heerlijk zacht biologisch katoen flatteert de veeleisende huid tijdens het dragen en zorgt voor zachte warmte. Dankzij het ingewerkte elastaan ​​passen de sokken zich aan je voeten aan en bieden ze meer maatvastheid bij een optimale pasvorm.De halfhoge schacht met zachte, licht opgerolde boorden zorgt ervoor dat de kousen niet knellen of wegglijden.

Mens en natuur staan ​​centraal in ons handelen. Onze producten worden op een milieuvriendelijke manier vervaardigd uit duurzame materialen en onder eerlijke sociale voorwaarden.

Dit product is gecertificeerd volgens de GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS). GOTS-gecertificeerde producten bestaan ​​voor minimaal 70% uit gecertificeerde biologische vezels en zijn onderworpen aan strenge richtlijnen voor productieprocessen, materialen en additieven.

️LIVING CRAFTS is lid van de FairWearFoundation (FWF). Onze producten worden geproduceerd volgens de principes van de FWF, waarvan de naleving regelmatig wordt gecontroleerd.

30 andere producten in dezelfde categorie: