Living Crafts Abby Lagoon/White Living Crafts

Living Crafts Abby Lagoon/White Bekijk groter

Toevoegen aan Verlanglijst


Meer informatie

Deze lieve sneakersokken zijn precies goed voor vrouwen die niet zonder duurzame biologische kwaliteit willen - ook in vrijetijdsschoenen! In een praktisch 2-pack zijn deze comfortabele katoenen sokken dubbel zo leuk - het ene paar is effen, het andere gestreept. De minimale toevoeging van elastaan ​​belooft een uitstekende pasvorm. Met hun lage enkelboorden zijn deze sokken perfect om te dragen met platte schoenen of sportschoenen.

Mens en natuur staan ​​centraal in ons handelen. Onze producten worden op een milieuvriendelijke manier vervaardigd uit duurzame materialen en onder eerlijke sociale voorwaarden.

Dit product is gecertificeerd volgens de GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS). GOTS-gecertificeerde producten bestaan ​​voor minimaal 70% uit gecertificeerde biologische vezels en zijn onderworpen aan strenge richtlijnen voor productieprocessen, materialen en additieven.

️LIVING CRAFTS is lid van de Fair Wear Foundation (FWF). Onze producten worden geproduceerd volgens de principes van de FWF, waarvan de naleving regelmatig wordt gecontroleerd.

13 andere producten in dezelfde categorie: