Meldura Scheerzeep in blik Meldura

1 op voorraad

Toevoegen aan Verlanglijst


Meer informatie

Je kan de zeep opschuimen door een beetje lauw water in het blikje te gieten en dan met een scheerkwast het geheel op te schuimen. Vergeet nadien het water niet weg te gieten en het dekseltje niet meteen terug op het blik te draaien om het geheel te laten opdrogen.

Of je kan wat zeep uit het blik halen en zo gebruiken.

De scheerzeep zelf bevat kokosmelk, citroenmelisse hydrolaat en zeer veel kokum boter. Citroenmelisse hydrolaat helpt wondjes sneller genezen en het verzacht. Kokum boter herstelt de elasticiteit van de huid en verzacht. Wij verwerken kokum boter in onze scheerzeep omwille van het hoge gehalte aan stearinezuur, wat zorgt voor een dens, stabiel, romig schuim. Kokosmelk geeft deze scheerzeep dan weer een hydraterend karakter en een uitbundig schuim.

Met de fijne geur van de volgende etherische oliën: lavendel, cederhout, zoete sinaasappel en steranijs.

Verwen je gezicht, benen, etc. met deze zachte scheerzeep. Het scheert glad en laat je huid stralen.

Is je blik leeg? Er is ook een refill van deze scheerzeep beschikbaar in de webshop. Zo kan je het blikje altijd hergebruiken.

Ingrediënten
Ingrediënten: kokum boter*, citroenmelissehydrolaat, kokosolie*, castor olie*, kalium hydroxide, glycerine, natrium hydroxide, sheaboter*, parfum (etherische zoete sinaasappel olie*, etherische lavendel olie*, etherische cederhout olie* en etherische steranijs olie*), kokosmelk

30 andere producten in dezelfde categorie: