Living Crafts Orange/3 Orange Living Crafts

Living Crafts Orange/3 Orange Bekijk groter

1 op voorraad

Toevoegen aan Verlanglijst


Meer informatie

Deze mooie theedoeken hebben een mediterraan design en worden geleverd in een handige verpakking van 3 stuks, waarmee je je huis een beetje vakantiegevoel geeft. Geweven van hoogwaardig halflinnen, robuust, duurzaam en toch heerlijk zacht van structuur. De combinatie van natuurlijk linnen en biologisch katoen biedt ook een indrukwekkend absorptievermogen. Drie mooie en gevarieerde dessins brengen een prachtig kleuraccent in je keuken. Het natuurlijke mediterrane dessin, zomerse strepen en een warme effen stijl zorgen ervoor dat je voor elke gelegenheid de juiste theedoek hebt.

Mens en natuur staan ​​centraal in ons handelen. Onze producten worden op een milieuvriendelijke manier vervaardigd uit duurzame materialen en onder eerlijke sociale voorwaarden.

Dit product is gecertificeerd volgens de GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS). GOTS-gecertificeerde producten bestaan ​​voor minimaal 70% uit gecertificeerde biologische vezels en zijn onderworpen aan strenge richtlijnen voor productieprocessen, materialen en additieven.

️LIVING CRAFTS is lid van de Fair Wear Foundation (FWF). Onze producten worden geproduceerd volgens de principes van de FWF, waarvan de naleving regelmatig wordt gecontroleerd.

19 andere producten in dezelfde categorie: